Αφαιρέθηκαν 32 πάπιες από το στομάχι του τοπικού μπουλντόγκ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Mor Mui Pattaya Baan Mor Rak Sat Facebook

Πατάγια -
Ένας κτηνίατρος από την Πατάγια αφαίρεσε 32 λαστιχένιες πάπιες από το στομάχι ενός μπουλντόγκ.

Ένα βίντεο της χειρουργικής επέμβασης και φωτογραφίες έχουν αναρτηθεί σε μια σελίδα στο Facebook με το όνομα χρήστη «Mor Mui Pattaya Baan Mor Rak Sat» νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Ο ιδιοκτήτης της σελίδας στο Facebook, γνωστός τοπικός κτηνίατρος, είπε στα μέσα ενημέρωσης: «Δεν ήταν η πρώτη φορά που αφαιρούσα λαστιχένιες πάπιες από το στομάχι ενός σκύλου».

«Αυτή η φορά, ωστόσο, είναι ο μεγαλύτερος αριθμός παπιών παιχνιδιών που έχω αφαιρέσει ποτέ». Εκείνη συνέχισε.

«Ο σκύλος, του οποίου το όνομα είναι «Ντάβελ», έκανε εμετό πέντε από τις πάπιες πριν από το χειρουργείο. Ο σκύλος ανάρρωσε μετά το χειρουργείο και είναι καλά». Είπε.

«Παρακαλώ σταματήστε να αγοράζετε πάπιες για να παίζουν κατοικίδια.» Παρακαλεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις ειδήσεις.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/