Συνελήφθη Κινέζος καλλιτέχνης γκράφιτι στην Πατάγια

Συνελήφθη Κινέζος καλλιτέχνης γκράφιτι στην Πατάγια

Πατάγια -

Χθες, 14 Αυγούστου 2019, η αστυνομία της Πατάγια συνέλαβε έναν άνδρα Κινέζο ύποπτο που ψέκασε έγχρωμα γκράφιτι σε τοίχους και δρόμους γύρω από την Πατάγια. Κατηγορείται επίσης ότι δημοσίευσε αφίσες κατά του κομμουνιστικού κόμματος της Κίνας σε όλη την πόλη.

Την περασμένη εβδομάδα, μερικά κινέζικα γράμματα σε χρώμα, μερικά από αυτά χυδαία, είχαν ψεκαστεί σε τοπικούς τοίχους και δρόμους κοντά στο The Dusit Hotel και στην κορυφή του Beach Road. Επιπλέον, περισσότερα γκράφιτι μαζί με αφίσες και προπαγάνδα άρχισαν να εμφανίζονται σε όλη την πόλη.

Χθες, η αστυνομία της πόλης Pattaya και οι αξιωματικοί μετανάστευσης Chonburi συνέλαβαν τον Κινέζο ύποπτο αφού εξέτασαν το CCTV και τον εντόπισαν. Δεν ήταν συνεργάσιμος και χρειάστηκε να τον παρασύρουν σε στάση σταυροπόδι για να τον οδηγήσουν στο αστυνομικό τμήμα.

Ο ύποπτος δεν είπε τίποτα με τους αστυνομικούς και αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση, ακόμη και μέσω μεταφραστή.

Μαζί του δεν βρέθηκαν έγγραφα ταυτότητας. Μεταφέρθηκε στο Γραφείο Μετανάστευσης του Τσονμπούρι και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για έλλειψη διαβατηρίου και παράνομη είσοδο στην Ταϊλάνδη. Τώρα βρίσκεται υπό κράτηση μεταναστών.

Όλα τα γκράφιτι έχουν αφαιρεθεί και καθαριστεί. Το γκράφιτι πιστεύεται ότι σχετίζεται με το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας.

Οι τοπικοί αξιωματούχοι φοβούνται ότι το γκράφιτι συνδέεται με τις διαδηλώσεις που συνεχίζονται στο Χονγκ Κονγκ.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/