Συνελήφθησαν 12 Κινέζοι για διαδικτυακή απάτη «Boiler Room» στο Banglamung

Συνελήφθησαν 12 Κινέζοι για διαδικτυακή απάτη «Boiler Room» στο Banglamung –

12 Κινέζοι υπήκοοι συνελήφθησαν χθες, 14 Αυγούστου 2019, για απάτη που περιλαμβάνει πλαστά προϊόντα που πωλούνται διαδικτυακά σε σπίτι στο Nongprue.

Επικεφαλής της σύλληψης ήταν ο διοικητής της αστυνομίας του Τσονμπούρι, Ταγματάρχης Nantawut Suppamongkon, ο αρχηγός της αστυνομίας Nongprue, συνταγματάρχης Chitdaecha Songhong και ο επιθεωρητής τουριστικής αστυνομίας της Pattaya, αντισυνταγματάρχης Piyaphong Ensan. Οι ύποπτοι είχαν εισέλθει στην Ταϊλάνδη με τουριστική βίζα.

Κατηγορούνται ότι πουλούσαν ηλεκτρονικά προϊόντα μέσω μιας εφαρμογής συνομιλίας «Cute Cute».

Παίρνουν περισσότερα από 20,000 μπατ το μήνα για τον μισθό τους, όπως είπαν στο Pattaya News από τον εργοδότη τους, ο οποίος δεν βρίσκεται στη χώρα.

Η ζημιά που προκάλεσε αυτή η συμμορία ανήλθε σε περίπου B10 εκατομμύρια, σύμφωνα με τους αξιωματικούς που συνέλαβαν, συμπεριλαμβανομένων των κατοίκων της περιοχής.

Αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παράνομη εργασία στο βασίλειο και ότι δεν έχουν άδεια εργασίας.

ΠΗΓΉDaily News φωτογραφία, άρθρο The Pattaya News/Adam Judd
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης των μέσων ενημέρωσης TPN από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον DC της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email στο Pattayanewseditor@gmail.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/