Δύο καταζητούμενοι τρανς ύποπτοι παραδόθηκαν σε περίπτωση κλοπής χρυσού κολιέ από Ινδό τουρίστα στην Πατάγια

Πατάγια -


Δύο καταζητούμενοι τρανς ύποπτοι παραδόθηκαν οι ίδιοι στην αστυνομία μετά από ένα περιστατικό που αφορούσε ένα κλεμμένο χρυσό κολιέ από έναν Ινδό τουρίστα πριν από δύο εβδομάδες στην Πατάγια.

Ο 37χρονος Ινδός τουρίστας κ. Aman Preet Bagga, δήλωσε στην αστυνομία και στο The Pattaya News ότι ήταν έξω για μια βόλτα με φίλους στις 2 τα ξημερώματα στη Βόρεια Πατάγια όταν τους πλησίασαν τρία άτομα που πίστευε ότι ήταν τρανς και του έκλεψε το κολιέ.

Την περασμένη εβδομάδα, ο εν ενεργεία αρχηγός της αστυνομίας της πόλης Pattaya συνταγματάρχης Pongpan Wongmaneethet και ο αντισυνταγματάρχης Piyapong Ensan της τουριστικής αστυνομίας της Pattaya συνέλαβαν τον 29χρονο Konkam 'Kai' Jantajorn, έναν τρανς υπήκοο Λάος.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.
https://thepattayanews.com/2019/08/09/transgender-laos-national-arrested-after-gold-necklace-stolen-from-indian-tourist/

Χθες το απόγευμα, δύο άλλοι ύποπτοι ελεύθεροι, ο 23χρονος Eakkachai «Face» Kaangkun και ο 25χρονος Eakkapan «Grace» Pusasai παραδόθηκαν στον αντισυνταγματάρχη Piyapong Ensan των Επιθεωρητών Τουριστικής Αστυνομίας της Pattaya.

Οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της πόλης Pattaya και παραδέχθηκαν την κλοπή. Αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ληστεία τη νύχτα και οδηγήθηκαν στις τοπικές φυλακές.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/