Έφηβος σώθηκε αφού προσπάθησε να πηδήξει από εναέριο πεζόδρομο στην Πατάγια

Πατάγια-

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης και το Pattaya News ειδοποιήθηκαν για ένα περιστατικό σε έναν πεζόδρομο στην Πατάγια αργά σήμερα το απόγευμα, 14 Αυγούστου 2019.

Έφτασαν στο σημείο για να διαπιστώσουν ότι κάτοικοι της περιοχής είχαν σταματήσει μια έφηβη που πηδούσε από τον διάδρομο στον αυτοκινητόδρομο παρακάτω.

Ο έφηβος ούρλιαζε και έλεγε στα ταϊλανδικά «Κανείς δεν με αγαπάει». Οι υπάλληλοι έκτακτης ανάγκης την έδεσαν στο σημείο καθώς φοβήθηκαν ότι θα προσπαθούσε να πηδήξει ξανά ή να τραπεί σε φυγή.

Ο 45χρονος Praison Wongjoo, κατασκευαστής επίπλων, ο οποίος είχε βοηθήσει αρχικά τον έφηβο, είπε στο The Pattaya News «Είδα τον έφηβο να έκλαιγε και είχε καθίσει στον πεζόδρομο πάνω από τον αυτοκινητόδρομο».

«Φοβόμουν ότι θα πηδούσε κάτω. Έτσι, ο φίλος μου και εγώ την φέραμε από το διάδρομο στο έδαφος». Συνέχισε.

Μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για παροχή συμβουλών, παρακολούθηση και βοήθεια.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/