Σπασμένο σιντριβάνι και κατεστραμμένος πεζόδρομος στην προβλήτα Μπαλί Χάι θα επισκευαστεί πλήρως σύντομα

Πατάγια -


Ο αντιδήμαρχος της Πατάγια έδωσε συνέχεια στο σπασμένο σιντριβάνι και τον πεζόδρομο στην προβλήτα Bali Hai σήμερα το απόγευμα.

Τον περασμένο μήνα, ντόπιοι κάτοικοι στην Πατάγια παραπονέθηκαν στο The Pattaya News για ένα κατεστραμμένο σιντριβάνι και πεζόδρομο στην προβλήτα Bali Hai στη Νότια Πατάγια.

Σήμερα, 14 Αυγούστου 2019, αξιωματούχοι με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Pattaya Pattana Boonsawat επιθεώρησαν την περιοχή γύρω από την προβλήτα Bali Hai. Οι αξιωματούχοι προέτρεψαν τους εργολάβους της πόλης να σπεύσουν για τις επισκευές στην περιοχή.

Ο αντιδήμαρχος Pattana είπε στο The Pattaya News σήμερα το απόγευμα: «Πριν από δύο ημέρες εργολάβοι της πόλης έλεγξαν το σιντριβάνι. Διαπίστωσαν ότι το σιντριβάνι είναι ακόμα λειτουργικό».

«Ωστόσο, υπάρχουν δύο σημεία στο ηλεκτρικό σύστημα όπου υπάρχει ηλεκτρική συντόμευση. Θα τοποθετηθεί επίσης σιδερένιος φράκτης και αλυσίδα γύρω από το σιντριβάνι για να αποφευχθούν περαιτέρω ζημιές.» Συνέχισε.

«Πιστεύεται ότι οι επισκευές θα ολοκληρωθούν και η περιοχή θα επανέλθει στην κανονική λειτουργία σύντομα». Ο αντιδήμαρχος είπε στο The Pattaya News.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/