Γυναίκα της περιοχής πνίγεται στη λιμνοθάλασσα

Γυναίκα της περιοχής πνίγεται στη λιμνοθάλασσα

Μπανγκλαμούνγκ -

Μια 62χρονη Ταϊλανδή πνίγηκε αφού γλίστρησε σε λιμνοθάλασσα γύρω στο μεσημέρι σήμερα.

Οι εργαζόμενοι διάσωσης Sawang Boriboon, The Pattaya News και Nongprue Police ειδοποιήθηκαν για ένα περιστατικό σε μια τοπική λιμνοθάλασσα στο Nongprue στις 11:30 π.μ.

Η αστυνομία, το The Pattaya News και οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο σημείο για να βρουν πολλούς ανήσυχους φίλους και συγγενείς γύρω από τη λιμνοθάλασσα και κανένα σημάδι της αγνοούμενης γυναίκας. Στο σημείο κλήθηκαν δύτες διάσωσης. Οι δύτες διάσωσης χρειάστηκαν περίπου δέκα λεπτά για να βρουν το σώμα της.

Η Ταϊλανδή αργότερα αναγνωρίστηκε ως η 62χρονη Sai Thongrod.

Το σώμα της ανασύρθηκε από τη λιμνοθάλασσα πριν μεταφερθεί σε τοπικό νοσοκομείο.

Ένας γιος της κας Σάι λέει ότι η μητέρα του πήγε στη λιμνοθάλασσα για να κάνει μπάνιο και να πλύνει τα ρούχα. Δεν μπορούσε να κολυμπήσει. Μετά από μια ώρα, δεν γύρισε σπίτι και κάλεσε την αστυνομία από ανησυχία.

Η αστυνομία αναφέρει ότι το περιστατικό ήταν τραγικό ατύχημα.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/