Μεθυσμένος Γάλλος οδηγός έπεσε σε οδοφράγματα

Πατάγια -
Ένας μεθυσμένος Γάλλος που οδηγούσε αυτοκίνητο έπεσε σε οδοφράγματα νωρίς το πρωί στη Νότια Πατάγια σύμφωνα με την αστυνομία της Πατάγια.

Ο υπολοχαγός Chonlaiwit Athipansri της αστυνομίας της πόλης Pattaya ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στις 3 το πρωί στην οδό South Pattaya.

Αστυνομία, The Pattaya News και άτομα έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν ένα κατεστραμμένο όχημα και οδοφράγματα. Κοντά, βρήκαν τον οδηγό, έναν 23χρονο βαριά μεθυσμένο Γάλλο που ονομαζόταν μόνο στον Τύπο ο κύριος Μόργκαν. Ο κ. Morgan δεν μπόρεσε να σταθεί ή να μιλήσει λόγω μέθης, ωστόσο δεν τραυματίστηκε.

Παρόντες ήταν και αρκετοί φίλοι του κ. Μόργκαν. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι το όχημα κινούνταν ασταμάτητα. Δήλωσαν στο The Pattaya News ότι ήταν σίγουροι ότι ο οδηγός πρέπει να ήταν μεθυσμένος.

Ο οδηγός συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης των μέσων ενημέρωσης TPN από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον DC της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email στο Pattayanewseditor@gmail.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/