Ο Κυβερνήτης του Τσονμπούρι μαζί με 2,000 εθελοντές συμμετέχουν σε έναν μεγάλο καθαρισμό παραλίας

Πατάγια -


Ο Κυβερνήτης του Τσονμπούρι και περισσότεροι από 2,000 εθελοντές συμμετείχαν σε έναν μεγάλο καθαρισμό για την Αυτού Βασιλική Μεγαλειότητα του Βασιλιά στην Κεντρική Πατάγια σήμερα το πρωί.

Ο κυβερνήτης του Chonburi Pakarathon Tienchai και ο δήμαρχος της Pattaya Sonthaya Khunpluem μαζί με άλλους αξιωματούχους και κατοίκους της περιοχής ενώθηκαν με περισσότερους από 2,000 ανθρώπους σε έναν μεγάλο καθαρισμό κατά μήκος της παραλίας Pattaya σήμερα το πρωί.

Εθελοντές μάζεψαν σκουπίδια κατά μήκος τριών χιλιομέτρων από την παραλία Pattaya.

Για να διατηρηθεί η πόλη καθαρή, όλοι πρέπει να βοηθήσουν για να διατηρηθεί αυτό το μέρος καθαρό και οι όμορφοι τοπικοί αξιωματούχοι είπαν στο Pattaya News.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/