Άγνωστος Ταϊλανδός πεθαίνει αφού πήδηξε στον ωκεανό στο Sattahip

Άνδρας πεθαίνει αφού πήδηξε στη θάλασσα στο Chonburi

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Ομάδα κατάδυσης διάσωσης νερού Sattahip Sawang Rojjana

Sattahip -

Ένας άνδρας πέθανε αφού πήδηξε από βάρκα στη θάλασσα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η ομάδα καταδύσεων Sattahip Rescue αναφέρει ότι ειδοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής αυτό το Σαββατοκύριακο ότι ένας άγνωστος άνδρας πήδηξε στη θάλασσα κοντά σε μια αγορά ψαριών στο Chong Samae San.

Αξιωματικοί του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης ανέσυραν το σώμα του από το νερό. Τα λείψανά του μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο.

Μάρτυρες λένε ότι είδαν τον άνδρα να πηδά από μια λευκή βάρκα στη θάλασσα. Ο άνδρας επέπλεε στο νερό πριν πέσει κάτω από την επιφάνεια. Δεν είναι σαφές εάν ο άνδρας ήταν ιδιοκτήτης του σκάφους.

Οι μάρτυρες δήλωσαν ότι κάλεσαν βοήθεια αλλά ήταν πολύ αργά. Η αστυνομία διερευνά εάν η αιτία ήταν ατύχημα ή πιθανή αυτοκτονία.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/