Η Ταϊλάνδη βράβευσε τον πιο δημοφιλή προορισμό του Weibo για το 2019 για Κινέζους τουρίστες

2019/08/04 12:29:46

Κίνα-

Η Ταϊλάνδη βραβεύτηκε πρόσφατα ως ένας από τους «πιο αναμενόμενους και δημοφιλείς εξερχόμενους τουριστικούς προορισμούς του 2019» λόγω του περιεχομένου υψηλής ποιότητας και του υψηλού κλικ στη σελίδα Weibo.

Το βραβείο ανακοινώθηκε στο «2019 Weibo Tourism Impact Forum» που διοργανώθηκε από την Sina Tourism και την Weibo Tourism, που πραγματοποιήθηκε στις 4 Αυγούστου στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Century City στο Chengdu, στην επαρχία Σιτσουάν, στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας.

Η κα Prompeth Lertratanapreecha, Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Γραφείου TAT στη Σαγκάη, παρευρέθηκε στην εκδήλωση και παρέλαβε το βραβείο.

Το Weibo είναι αυτή τη στιγμή μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην Κίνα, η οποία έχει συγκεντρώσει όλους τους κορυφαίους τουριστικούς εκπροσώπους της Κίνας.

Τα βραβεία της αξιολόγησης δείχνουν αντικειμενικά τις τρέχουσες ταξιδιωτικές προθέσεις και συμπεριφορικές συνήθειες των Κινέζων τουριστών.

Τα τελευταία χρόνια, το TAT συνεργάζεται στενά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την καλύτερη προώθηση και εξυπηρέτηση Κινέζων επισκεπτών.

Ο αριθμός των Κινέζων τουριστών στην Ταϊλάνδη το 2018 ήταν περίπου 10.5 εκατομμύρια, αυξημένος κατά 7% από έτος σε έτος.

 

ΠΗΓΉΤαϊλάνδη Business News
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/