Χημική διαρροή σε τοπικό δρόμο στην περιοχή Chonburi μετά από τροχαίο ατύχημα

Chonburi Banglamung – Χημική σκόνη σκορπίστηκε σε δρόμο σήμερα, 12 Αυγούστου 2019, μετά από ατύχημα με τρέιλερ.

Ο αρχηγός της αστυνομίας Huay Yai, συνταγματάρχης Chutidet Jansong, ειδοποιήθηκε για ένα ατύχημα στην οδό Baan Pusai στο Khao Maikaew περίπου το μεσημέρι σήμερα.

Η αστυνομία, το The Pattaya News και άλλα μέσα ενημέρωσης και οι διασώστες Sawang Boriboon έφτασαν στο σημείο για να βρουν δύο σακούλες χημικής σκόνης χυμένες στο δρόμο.

Σε κοντινή απόσταση, η Αστυνομία βρήκε μαύρη σκόνη και ένα τρέιλερ. Ο οδηγός, ο 25χρονος Sompong Sritoe, περίμενε στο σημείο.

Ο οδηγός είπε στο The Pattaya News ότι μετέφερε σακούλες με μαύρο άνθρακα (μια ένωση που χρησιμοποιείται για την κατασκευή ελαστικών αυτοκινήτων) σε ένα τοπικό εργοστάσιο. Καθώς πλησίαζε σε απότομη καμπύλη στο δρόμο, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του. Έκτοτε ο δρόμος έχει καθαριστεί. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί και ο αρχηγός της αστυνομίας συνταγματάρχης Jansong δήλωσε ότι η διαρροή χημικών δεν προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές.

Ο οδηγός οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/