12 μεγάλα έργα του Ανατολικού Οικονομικού Διαδρόμου που εκτελούνται επί του παρόντος για την περιοχή Chonburi

Chonburi/Rayong-

Ο σχεδιασμός γύρω από την προβλήτα Chuk Samet είναι ένα από τα δώδεκα μεγάλα έργα που σχεδιάζονται για την υποστήριξη του Ανατολικού Οικονομικού Διαδρόμου (EEC) στην περιοχή Chonburi.

Αξιωματούχοι με επικεφαλής τον Saksit Sirirattanyoo, τον Επικεφαλής του Σχεδιασμού Πόλης και Χώρας Chonburi, συναντήθηκαν σήμερα το απόγευμα, 12 Αυγούστου 2019, για τον σχεδιασμό έργων του Ανατολικού Οικονομικού Διαδρόμου, συμπεριλαμβανομένης της αποβάθρας Juk Samet. Θα πραγματοποιηθούν συνολικά 12 έργα τα οποία είναι:

1. Πολεοδομικό σχέδιο γύρω από την προβλήτα Chuk Samet

2. Έργο ανάπτυξης περιοχής γύρω από τον σιδηροδρομικό σταθμό Khao Chee Jan

3. Έργο ανάπτυξης περιοχής γύρω από τον σιδηροδρομικό σταθμό U–Tapao

4. Έργο ανάπτυξης της αγοράς θαλασσινών Samaesarn

5. Έργο τουριστικής ανάπτυξης της αλιευτικής κοινότητας Bang Saray

6. Έργο ανακαίνισης δημόσιου πάρκου Sattahip

7. Έργο ανάπτυξης πόλεων θαλάσσιων μεταφορών και logistics

8. Σχεδιασμός σχεδίων γύρω από την προβλήτα Chuk Samet

9. Σχέδιο σχεδιασμού δικτύου επικοινωνιών και μεταφορών

10. Σχέδιο Διατήρησης Περιβάλλοντος Αναψυχής

11. Έργο σχεδιασμού ΔΕΚΟ

12. Μέθοδοι ανάπτυξης

Όλα αυτά είναι για τη στήριξη της περιοχής και της οικονομικής ανάπτυξης συνολικά, καθώς και του εσωτερικού και του εξωτερικού τουρισμού.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/