Ταϊλανδός έφηβος πέφτει από το διαμέρισμα Jomtien, επιζεί, αιτία έρευνας

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, 11 Αυγούστου 2019, ένας 17χρονος έφηβος από την Ταϊλάνδη αναφέρθηκε από τις τοπικές υπηρεσίες διάσωσης και τις ειδήσεις Pattaya Message Thai ότι έπεσε από ψηλό όροφο σε πολυτελές διαμέρισμα κοντά στο Soi 12 στο Jomtien της Ταϊλάνδης. .

Ο έφηβος, το όνομα του οποίου το The Pattaya News επέλεξε να αποκρύψει επειδή ήταν ανήλικο, αναφέρθηκε από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης διάσωσης από το νοσοκομείο της Μπανγκόκ ότι είχε σπάσει και τα δύο του πόδια. Το ακριβές πάτωμα από το οποίο έπεσε δεν έγινε αμέσως σαφές στον Τύπο. Οι δημοσιογράφοι του μηνύματος της Πατάγια αναφέρθηκαν στο πάτωμα ως «πολύ ψηλά» και ότι ήταν πολύ τυχερός που ο έφηβος επέζησε.

Οι συγγενείς του εφήβου, οι οποίοι ήταν επίσης παρόντες στη συγκυριαρχία εκείνη τη στιγμή, δήλωσαν στους δημοσιογράφους του Pattaya Message ότι δεν είδαν τον έφηβο να πέφτει και πίστευαν ότι ήταν ατύχημα.

Η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά το περιστατικό ενώ ο έφηβος αναρρώνει σε τοπικό νοσοκομείο από σοβαρά αλλά μη απειλητικά τραύματα.

Πρωτότυπο ταϊλανδέζικο και πηγή φωτογραφίας: Pattaya Message

Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/