Οι αξιωματούχοι της Pattaya εύχονται στην Αυτής Βασιλική Μεγαλειότητα τη Βασίλισσα Μητέρα Χρόνια Πολλά

Πατάγια -
Οι αξιωματούχοι της πόλης της Πατάγια υπέγραψαν ευχολόγια μηνύματα προς την Αυτή τη Βασιλική Μεγαλειότητα Βασίλισσα Μητέρα Sirikit με την ευκαιρία της επετείου γενεθλίων της Αυτού Μεγαλειότητας αυτό το Σαββατοκύριακο.

Στο Δημαρχείο της Pattaya, η υπογραφή έγινε από τον δήμαρχο της πόλης Pattaya Sontaya Khunpleum.

Οι αξιωματούχοι υπέγραψαν ευχολόγια μηνύματα μπροστά από το πορτρέτο της Αυτού Μεγαλειότητας της Βασίλισσας Μητέρας για να της ευχηθούν χρόνια πολλά.

Τα γενέθλιά της και η γιορτή της μητέρας είναι αύριο, 12 Αυγούστου στην Ταϊλάνδη.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/