Ένα ατύχημα με μοτοσικλέτα σκοτώνει έναν άνδρα και τραυματίζει τρεις έφηβους στο Chonburi

Αργά χθες το βράδυ, 10 Αυγούστου 2019, ένα σοβαρό ατύχημα με μοτοσικλέτα κόστισε τη ζωή σε έναν άνδρα και τραυμάτισε σοβαρά τρεις εφήβους στο Chon Buri.

Στις 10:00 μ.μ. χθες το βράδυ, η τοπική αστυνομία και οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης είπαν στο The Pattaya News ότι ενημερώθηκαν για ένα σοβαρό ατύχημα στην περιοχή Nong Yai κοντά στο soi 8.

Στη σκηνή ανακάλυψαν τρεις σοβαρά τραυματισμένους έφηβους και έναν βαριά τραυματισμένο Ταϊλανδό, τον κ. Ramin Phanomwong, 33 ετών.

Στον κ. Phanomwong παρασχέθηκε επείγουσα περίθαλψη στο σημείο, δυστυχώς, ο κ. Phanomwong δεν μπόρεσε να αναρρώσει από τα σοβαρά τραύματά του σύμφωνα με τους συνεργάτες διάσωσης.

Ένας μάρτυρας στο σημείο, ένας 25χρονος Ταϊλανδός ονόματι Boonyarit, ο οποίος έδωσε μόνο το μικρό του όνομα, είπε στο The Pattaya News ότι η ταχύτητα ήταν ένας σοβαρός παράγοντας στο ατύχημα.

Οι τρεις τραυματίες έφηβοι έχουν μεταφερθεί σε τοπικό νοσοκομείο.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/