Δίχτυ ψαρέματος και πλαστικό σκοτώνουν θαλάσσια χελώνα στο Chonburi

Δίχτυ ψαρέματος και πλαστικό σκοτώνουν θαλάσσια χελώνα, που βρέθηκε στην παραλία Dongtan στο Jomtien

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Σταθμός διατήρησης θαλάσσιας χελώνας του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης

Sattahip -
Μια θαλάσσια χελώνα βρέθηκε νεκρή και η αιτία αναφέρεται ως πνιγμός από δίχτυ ψαρέματος και πέψη πλαστικών υπολειμμάτων στο Chon Buri αυτό το Σαββατοκύριακο.

Οι αξιωματικοί του Σταθμού Διατήρησης Θαλάσσιας Χελώνας του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης ειδοποιήθηκαν από τον κ. Jakkrapong Kanwaset, ο οποίος είναι εξέχον μέλος του Δικτύου «Sattahip Beach Defender» ότι η θαλάσσια χελώνα βρέθηκε νεκρή στην παραλία Dongtan στην περιοχή Jomtien.

Ανέφεραν ότι η πράσινη θαλάσσια χελώνα πιστεύεται ότι είναι περίπου πέντε ετών. Έχει πλάτος 32 εκατοστά και μήκος 38 εκατοστά.

Δεν βρέθηκε κανένα μικροτσίπ σε αυτό, το οποίο χρησιμοποιείται συνήθως για την παρακολούθηση πολλών θαλάσσιων χελωνών που απειλούνται με εξαφάνιση στην περιοχή.

Στο λαιμό του βρέθηκε δίχτυ ψαρέματος που προκάλεσε τον πνιγμό της χελώνας. Το σώμα του είχε αρχίσει να φθείρεται πολύ.

Η νεκροψία έδειξε ότι μέσα στα έντερα της χελώνας βρέθηκε και λίγο πλαστικό και δίχτυ ψαρέματος.

Αυτή είναι τουλάχιστον η όγδοη θαλάσσια χελώνα που βρέθηκε νεκρή στην περιοχή τους τελευταίους μήνες.

Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/