Ο Ερυθρός Σταυρός του Banglamung παρέχει γεύμα στους κρατούμενους της Pattaya για την Ημέρα της Μητέρας

Ο Ερυθρός Σταυρός του Banglamung παρέχει γεύμα στους κρατούμενους της Pattaya για την Ημέρα της Μητέρας

Μπανγκλαμούνγκ -
Χθες, 9 Αυγούστου 2019, ο Ερυθρός Σταυρός του Banglamung παρείχε ένα ειδικό γεύμα σε ντόπιες γυναίκες κρατούμενες πριν από την ημέρα της μητέρας.

Στη φυλακή της Pattaya, με επικεφαλής τον αρχηγό της περιοχής Banglamung Amnart Jaroensri, ο οποίος είναι επίσης Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Banglamung, παρουσίασε ένα ειδικό γεύμα για τις γυναίκες κρατούμενες πριν από την Ημέρα της Μητέρας τη Δευτέρα.

Η Ημέρα της Μητέρας θα είναι στις 12 Αυγούστου φέτος, που είναι τα γενέθλια της Βασίλισσας Μητέρας Sirikit Kitiyakara, μητέρας της Αυτού Βασιλικής Μεγαλειότητας του Βασιλιά Maha Vajiralongkorn Bodindradebayavarangkun, γιορτάζοντας τα 87α γενέθλιά της.

Στη φυλακή βρίσκονται 580 κρατούμενες στις οποίες έχει παρασχεθεί ειδικό γεύμα και απαραίτητα καθημερινά είδη.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/