Ο Finless Porpoise βρέθηκε νεκρός στην παραλία Chonburi

Φώκαινα χωρίς πτερύγια βρέθηκε νεκρή στην παραλία Chonburi ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: DMCR Bangsan –

Μια φώκαινα χωρίς πτερύγια βρέθηκε νεκρή στην παραλία Bang San χθες το απόγευμα, 6 Αυγούστου 2019. Οι υπάλληλοι του Τμήματος Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR), γραφείο Chonburi, ειδοποιήθηκαν για το νεκρό δελφίνι και ενημέρωσαν τον τοπικό Τύπο μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Το DMCR αναφέρει ότι η αρσενική νεαρή φώκαινα έχει μήκος 107 εκατοστά.

Το DMCR αναφέρει ότι μετά από νεκροψία βρέθηκαν γρατσουνιές στο σώμα του, καθώς και τραύματα από εξοπλισμό αλιείας. Η αυτοψία δείχνει ότι η φώκαινα τραυματίστηκε πρόσφατα επίσης από άγνωστη πρόσκρουση αμβλείας δύναμης.

Πιστεύεται ότι αυτό θα μπορούσε να είναι η αιτία θανάτου. Ωστόσο, διεξάγεται περαιτέρω εξέταση.

Η Pattaya News σημειώνει ότι αυτή είναι η δεύτερη νεκρή φώκαινα ή δελφίνι που βρέθηκε στην τοπική περιοχή του Κόλπου μέσα σε λίγο περισσότερο από ένα μήνα. Το άρθρο μας για το προηγούμενο περιστατικό μπορείτε να το βρείτε εδώ:

Νεκρό δελφίνι που εθεάθη κοντά στο Koh Larn, πιστεύεται ότι πιάστηκε σε δίχτυα ψαρέματος

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/