Οι κάτοικοι της Πατάγια διαμαρτύρονται για το μαύρο νερό που μυρίζει άσχημα στο κανάλι της Νότιας Πατάγια

Πατάγια -

Οι ντόπιοι παραπονέθηκαν για δύσοσμο μαύρο νερό σε ένα κανάλι στη Νότια Πατάγια. Οι ντόπιοι είπαν στο The Pattaya News σήμερα, 6 Αυγούστου 2019, μετά από μια καταιγίδα και δυνατή βροχή, το νερό στο κανάλι δεν έχει απελευθερωθεί σωστά. Το κανάλι είναι υπερβολικά βουλωμένο σύμφωνα με τους κατοίκους και είναι ένα πρόβλημα εδώ και αρκετό καιρό, ακόμη και πριν από τις έντονες βροχοπτώσεις σήμερα το πρωί, οι οποίες απλώς επιδείνωσαν το πρόβλημα.

Το νερό στο κανάλι είναι έως και πέντε μέτρα σε ορισμένες τοποθεσίες.

Επιπλέον, εάν αυτό το μαύρο νερό απελευθερωθεί στη θάλασσα πριν από την επεξεργασία, θα προκαλέσει πολλά περιβαλλοντικά προβλήματα. Οι ντόπιοι ζήτησαν από τις τοπικές αρχές της Πατάγια να λύσουν αυτό το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό.

Οι φωτογραφίες σε αυτό το άρθρο τραβήχτηκαν από φωτογράφο που σχετίζεται με την Pattaya News:

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/