Οι αξιωματούχοι της πόλης της Πατάγια καθαρίζουν το πεζοδρόμιο κοντά στην προβλήτα Μπαλί Χάι, που εδώ και καιρό αποτελεί πηγή παραπόνων

Πατάγια-

Το Πεζοδρόμιο που κατευθύνεται προς τον Δεύτερο Δρόμο από την προβλήτα Μπαλί Χάι στην Πατάγια αποτελεί εδώ και καιρό πηγή καταγγελιών κατοίκων και τουριστών.

Σήμερα, 6 Αυγούστου 2019, οι αρχές επιβολής του νόμου της πόλης Pattaya ανακοίνωσαν ότι έχουν λάβει μέτρα στην περιοχή και ανταποκρίθηκαν στις καταγγελίες.

Με επικεφαλής στελέχη Ειδικών Υποθέσεων της πόλης, δεκάδες μοτοσικλέτες απομακρύνθηκαν από το πεζοδρόμιο στο οποίο δεν υπάρχουν σαφείς πινακίδες στάθμευσης. Κόπτες δέντρων προστέθηκαν για να αφαιρέσουν και να κόψουν δέντρα που έχουν καταπατήσει το δημόσιο πεζοδρόμιο. Οι επιγραφές και τα καλώδια αφαιρέθηκαν.

Αξιωματούχοι της πόλης είπαν στο The Pattaya News ότι η περιοχή θα επανεξετάζεται τακτικά με πρόστιμα 2,000 μπατ σε όποιον παρκάρει τη μηχανή του στο πεζοδρόμιο. Το πεζοδρόμιο προορίζεται για ντόπιους και τουρίστες να πηγαίνουν από και προς την προβλήτα Bali Hai.

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες:

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/