19χρονος Ταϊλανδός σκοτώνεται σε ατύχημα με μοτοσικλέτα στο Τσονμπούρι

19χρονος Ταϊλανδός σκοτώνεται σε ατύχημα με μοτοσικλέτα στο Τσονμπούρι

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Dragon Rescue Chonburi

Κείμενο: The Pattaya News

Ένας άνδρας οδηγός μοτοσικλέτας βρέθηκε νεκρός από τις Dragon Rescue Services αφού ανταποκρίθηκε σε κλήση κοντά στην αγορά Nongmon στο Samet, στην περιοχή Mueang Chonburi, το προηγούμενο βράδυ, 5 Αυγούστου 2019. Ο έφηβος συγκρούστηκε με φράγματα οδοποιίας και συνετρίβη προτού τον πέσει κάτω από ένα μεγάλο φορτηγό που υπέστη σοβαρό τραύμα στο κεφάλι.

Κατά την άφιξη στο σημείο, οι υπηρεσίες διάσωσης του Dragon βρήκαν μια μοτοσικλέτα που είχε υποστεί σοβαρές ζημιές και κοντά ήταν το σώμα του οδηγού μοτοσικλέτας, ο οποίος αναγνωρίστηκε ως ο 19χρονος Premchai Fakseemuang. Τα λείψανά του μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο.

Ο οδηγός του φορτηγού που ενεπλάκη στο ατύχημα περίμενε την αστυνομία του Τσονμπούρι στο σημείο. Ο οδηγός είπε στους διασώστες του Dragon ότι η μοτοσικλέτα είχε προσπαθήσει να προσπεράσει το φορτηγό του στη δεξιά πλευρά με μεγάλη ταχύτητα.

Ωστόσο, η δεξιά λωρίδα ήταν υπό κατασκευή αυτή τη στιγμή με πολλά εμπόδια και φωτεινά σήματα στο δρόμο που εμπόδισαν τον έφηβο να μπορέσει να διορθώσει την πορεία του. Η μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με τα φράγματα προτού ο κ. Fakseemuang πέσει κάτω από τον τροχό του φορτηγού, πεθαίνει ακαριαία από σοβαρό τραύμα στο κεφάλι, σύμφωνα με τους συνεργάτες διάσωσης.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/