Πρωθυπουργός: Η οικονομία και ο τουρισμός δεν επηρεάζονται από εξεγέρσεις, βομβαρδισμούς

ΜΠΑΝΓΚΟΚ, 5 Αυγούστου 2019 (NNT) – Ο Πρωθυπουργός ευχαρίστησε τις αρχές ασφαλείας για τη διασφάλιση της ασφάλειας των ανθρώπων, τονίζοντας ότι οι ακτιβιστές δεν έχουν επηρεάσει την οικονομία ή τον τουρισμό.

Η κ. Narumon Pinyosinwat, εκπρόσωπος της κυβέρνησης, αποκάλυψε ότι ο πρωθυπουργός και υπουργός Άμυνας, στρατηγός Prayut Chan-o-cha, ευχαρίστησε τους αστυνομικούς και το προσωπικό ασφαλείας που εργάζονται για τη διασφάλιση της δημόσιας ασφάλειας, καθώς και τα μέλη των μέσων ενημέρωσης που βοήθησαν στην επαλήθευση των πληροφοριών. . Επιβεβαίωσε ότι η αστυνομία και οι αρχές ασφαλείας μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση. Ο Πρωθυπουργός επιβεβαίωσε ότι τα περιστατικά δεν έχουν επηρεάσει την οικονομία ή τον τουρισμό, καθώς οι ξένοι δεν έχουν προειδοποιηθεί ούτε απαγορεύεται να επισκέπτονται την Ταϊλάνδη και μόνο ορισμένες χώρες έχουν συμβουλεύσει τους πολίτες τους να είναι προσεκτικοί.

Ο Πρωθυπουργός διαβεβαίωσε τους ξένους εκπροσώπους που επισκέπτονται την Ταϊλάνδη, όπως τους υψηλόβαθμους εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τον Υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, ότι η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης μπορεί να ελέγξει την κατάσταση. Οι ξένοι εκπρόσωποι κατανοούν και δεν ανησυχούν για την πρόσφατη εξέλιξη. Εξακολουθούν να έχουν εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση και την Ταϊλάνδη.

Μετά τα επεισόδια βομβιστικών επιθέσεων σε πολλά σημεία, οι αρχές έχουν επισπεύσει τις έρευνες τους. Οι αρχές ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων αστυνομικών και στρατιωτικών αξιωματικών, ενίσχυσαν πλήρως τα μέτρα ασφαλείας σε πολλά σημεία. Οι πολίτες ενημερώνονται ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να κάνει ό,τι μπορεί για να επιλύσει γρήγορα την κατάσταση και να διασφαλίσει την ασφάλεια των ανθρώπων.

Πηγή: Εθνικό Γραφείο Ειδήσεων της Ταϊλάνδης

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΕθνικό Γραφείο Ειδήσεων της Ταϊλάνδης
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/