Περισσότεροι από 2300 εργαζόμενοι στην αεροπορία απεργούν στο Χονγκ Κονγκ, πάνω από εκατό πτήσεις ακυρώθηκαν σε διαδηλώσεις στο Χονγκ Κονγκ

Πάνω από 2,300 εργαζόμενοι στην αεροπορία απεργούν

2,330 εργαζόμενοι στις αερομεταφορές συμμετείχαν στην απεργία σε όλη την πόλη του Χονγκ Κονγκ από τις 7 το πρωί τοπική ώρα σήμερα, σύμφωνα με τη Συνομοσπονδία Συνδικάτων του Χονγκ Κονγκ.

95 θυγατρικά μέλη της Συνομοσπονδίας κάλεσαν για απεργία, σύμφωνα με την Πρόεδρο Carol Ng. Ο κλάδος των αερομεταφορών ήταν ο πρώτος που συμμετείχε στο κάλεσμα για απεργία, είπε ο Ng, παραλύοντας εν μέρει το αεροδρόμιο.

Ακολουθεί η κατανομή των εργαζομένων στην αεροπορία που απεργούν:

  • Περίπου 30 ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας
  • 1,200 άτομα προσωπικό της Cathay Pacific (συμπεριλαμβανομένου του πληρώματος θαλάμου επιβατών και των πιλότων)
  • 600 άτομα προσωπικό της Dragon Air
  • 200 �Hong Kong Airlines προσωπικό
  • 300 στελέχη επιχειρήσεων εδάφους από την Jardine Aviation Services

Δεν είναι μόνο οι εργαζόμενοι στην αεροπορία: Ο Ng είπε ότι άλλα συνδικάτα έχουν επίσης κάλεσμα σε απεργία, συμπεριλαμβανομένων των συνδικάτων για την εστίαση, την ασφάλεια, τη διαχείριση ακινήτων, τους δασκάλους και τους οικοδόμους. Η Ένωση Οικοδόμων είπε στον Ng ότι «ορισμένοι χώροι κτιρίων είναι κλειστοί σήμερα» λόγω της απεργίας.

Ο Ng πρόσθεσε ότι σχεδόν 14,000 άτομα από τον τομέα της μηχανικής συμμετείχαν στην απεργία της Δευτέρας.

Σημείωση συντάκτη: Το δημοσιεύουμε εδώ καθώς πολλοί από τους αναγνώστες μας ταξιδεύουν από και προς την Πατάγια μέσω του Χονγκ Κονγκ. Η Pattaya News προτείνει να επικοινωνήσετε με την αεροπορική σας εταιρεία εάν σκοπεύετε να περάσετε από το Χονγκ Κονγκ.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΕνημερώσεις CNN Live
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/