Άνδρας σκοτώθηκε καθισμένος στο κέντρο της παράκαμψης Chonburi στη μέση του δρόμου

Ένα στιγμιότυπο του άνδρα στο δρόμο που τραβήχτηκε από ένα κινητό τηλέφωνο. Credit Daily News.

Τσονμπούρι-

Η αστυνομία και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στην παράκαμψη Chonburi την Κυριακή, 4 Αυγούστου 2019, όταν ένας Ταϊλανδός που καθόταν στο δρόμο χτυπήθηκε από αυτοκίνητο.

Οι υπηρεσίες διάσωσης πραγματοποίησαν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση στον κ. Thanawit Sriduangjan, 26 ετών, ο οποίος είχε τραυματισμό στο κεφάλι και σπασμένο χέρι. Ενώ αυτό συνέβαινε, η σύζυγός του βρισκόταν σε πλημμύρες δακρύων και παρηγορήθηκε από φίλους λίγα μέτρα μακριά από τη σκηνή. Ο κ. Sriduangjan μεταφέρθηκε από τις υπηρεσίες διάσωσης σε τοπικό νοσοκομείο, ωστόσο, διαπιστώθηκε ο θάνατός του λίγο μετά την άφιξή του, υπέκυψε στα τραύματά του.

Στο σημείο βρέθηκαν κατεστραμμένα δύο οχήματα, ένα Ford και ένα Toyota Vios.

Ο οδηγός της Ford, ο οποίος δεν κατονομάστηκε στον Τύπο, είπε ότι είχε φρενάρει και σταμάτησε αφού είδε έναν άνδρα χωρίς πουκάμισο να κάθεται σταυροπόδι στο δρόμο. Είχε ρίξει τα φώτα του στον άνδρα και είχε τραβήξει μια φωτογραφία με την κάμερα του τηλεφώνου του και τον προειδοποίησε ότι θα μπορούσε να χτυπηθεί.

Λίγες στιγμές αργότερα, άκουσε τον ήχο μιας κόρνας και στη συνέχεια ένα Toyota Vios που οδηγούσε ο Khomsan Khiawphairee, 32 ετών, έπεσε πάνω στον κ. Sriduangjan.

Είναι άγνωστο γιατί ο κ. Sriduangjan αποφάσισε να καθίσει στη μέση του πολυσύχναστου δρόμου, ωστόσο, ένας μάρτυρας στο σημείο δήλωσε ότι είχε μια πρόσφατη λογομαχία με τη σύζυγό του και αποφάσισε να καθίσει στο δρόμο για να «επιστρέφει στο αυτήν."

Ο Pol Αντισυνταγματάρχης Siwakorn Janthamenchai της αστυνομίας Muang Chonburi δήλωσε στον συνδεδεμένο Τύπο Pattaya ότι διερευνά το περιστατικό πλήρως.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉDaily News
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/