Ξένος τουρίστας σώθηκε από το νερό στην προβλήτα Pattaya αφού πήδηξε μέσα για να πάρει ένα πουκάμισο

https://web.facebook.com/1738937336425990/videos/1726465617489405/?t=0

Ξένος άνδρας ανασύρθηκε από το νερό στην προβλήτα Pattaya

Πατάγια -
Ένας αλλοδαπός άνδρας ανασύρθηκε από το νερό στην προβλήτα Bali Hai στην Πατάγια χθες το βράδυ, Κυριακή 4 Αυγούστου 2019.

Αξιωματικοί στην προβλήτα ανέσυραν χθες το βράδυ έναν αλλοδαπό άνδρα από το νερό αφού αποφάσισε να πηδήξει από την προβλήτα.

Ο άνδρας προσπάθησε να βγει από το νερό μόνος του αρκετές φορές, σύμφωνα με μάρτυρες και τη Διεύθυνση Ελέγχου Θαλάσσιας Ασφάλειας της πόλης Pattaya, αλλά απέτυχε καθώς ήταν πολύ αδύναμος.

Μάρτυρες δήλωσαν στο Τμήμα Ελέγχου Ναυτικής Ασφάλειας ότι ο άνδρας, ο οποίος δεν κατονομάστηκε στον Τύπο, πήδηξε κάτω στο νερό καθώς ήθελε να πάρει το πουκάμισο της κοπέλας του που είχε πέσει στο νερό κατά λάθος.

Ένας χειριστής σκάφους είπε στους αξιωματικούς του Τμήματος Ελέγχου Ναυτικής Ασφάλειας ότι ο αλλοδαπός επέστρεψε πρόσφατα από ένα πάρτι γιοτ. Κατευθυνόταν στο σπίτι του, αλλά ήταν μεθυσμένος όταν πήρε την απόφαση να πηδήξει στο νερό για να πάρει το πουκάμισο της φίλης του.

ΒΙΝΤΕΟ: Έλεγχος θαλάσσιας ασφάλειας Pattaya City

 

ΠΗΓΉΈλεγχος θαλάσσιας ασφάλειας Pattaya City
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/