Βρέθηκαν αγκίστρια ψαρέματος μέσα σε νεκρή θαλάσσια χελώνα στο Chonburi.

Βρέθηκαν αγκίστρια ψαρέματος μέσα σε νεκρή θαλάσσια χελώνα στο Chonburi.

Σρι Ράτσα –

Αγκίστρια για ψάρεμα βρέθηκαν μέσα σε μια νεκρή θαλάσσια χελώνα σε μια παραλία στο Bang Phra αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι αξιωματικοί του Τμήματος Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) ειδοποιήθηκαν από κατοίκους της περιοχής ότι η θαλάσσια χελώνα βρέθηκε νεκρή στην παραλία Captain Yut.

Ήταν μια υπό εξαφάνιση θηλυκή θαλάσσια χελώνα Hawksbill. Έχει πλάτος 65 εκατοστά και μήκος 73 εκατοστά. Δεν βρέθηκε κανένα μικροτσίπ σε αυτό, το οποίο χρησιμοποιούνται συνήθως για την παρακολούθηση πολλών θαλάσσιων χελωνών που απειλούνται με εξαφάνιση στην περιοχή.

Η χελώνα είχε αρχίσει να αποσυντίθεται λόγω του χρόνου στον ήλιο.

Η νεκροτομή δείχνει ότι στο έντερό του βρέθηκαν δύο αγκίστρια ψαρέματος.

Αυτή είναι τουλάχιστον η έβδομη νεκρή θαλάσσια χελώνα που βρέθηκε στην περιοχή τους τελευταίους μήνες. Οι χελώνες έχουν προστατευμένο έδαφος φωλιάς σε κοντινά νησιά και ο Κόλπος της Πατάγια είναι ένας κοινός τόπος αναπαραγωγής και τροφής για τις χελώνες.

ΦΩΤΟ: DMCR

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
ΠΗΓΉDMCR
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/