Οδηγός κοιμάται στο τιμόνι, ανατρέπει το όχημα στην Πατάγια κατά τη διάρκεια ατυχήματος νωρίς το πρωί της Κυριακής-Βίντεο

Ο οδηγός αποκοιμήθηκε στο τιμόνι και επιβίωσε με ελαφρά τραύματα καθώς το όχημά του ανατράπηκε στην Πατάγια-

Ένας οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά όταν το όχημά του ανατράπηκε καθώς αποκοιμήθηκε στο τιμόνι χθες το πρωί, αναφέρει το The Pattaya News. Η αστυνομία της πόλης Pattaya ειδοποιήθηκε για ένα ατύχημα στην οδό South Pattaya, χθες το πρωί στις 8:12 π.μ.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και έσπευσαν να βρουν το όχημα που ανατράπηκε στο δρόμο.

Ο άνδρας οδηγός, ο 36χρονος Preecha Chareepohn, είχε κολλήσει μέσα στο αναποδογυρισμένο όχημα. Κάτοικοι της περιοχής τον βοήθησαν να βγει από την παγιδευμένη θέση. Είχε υποστεί μόνο ελαφρά τραύματα. Ο οδηγός είπε στους μάρτυρες ότι τον πήρε ο ύπνος στο τιμόνι.

Αναφέραμε χθες ότι η αστυνομία της Pattaya αρχικά υποψιάστηκε ότι το αλκοόλ μπορεί να είναι ένας παράγοντας, ωστόσο, ο κ. Chareepohn βρέθηκε αρνητικός στο τεστ για να είναι υπό την επήρεια. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/