Ο υπουργός Τουρισμού της Ταϊλάνδης επισκέπτεται τουριστικά σημεία, διαβεβαιώνει τους τουρίστες ότι η Ταϊλάνδη είναι ασφαλής

Φωτογραφία Αρχείου, Υπουργός Τουρισμού της Ταϊλάνδης.

Ο νεοδιορισθείς υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού της Ταϊλάνδης βρέθηκε στην Chinatown της Μπανγκόκ χθες το βράδυ, 2 Αυγούστου 2019, διαβεβαιώνοντας τους ξένους τουρίστες ότι όλα ήταν καλά στην Ταϊλάνδη παρά μια σειρά βομβαρδισμών και πυρκαγιών στην πρωτεύουσα χθες το πρωί.

Ο Pipat Ratchakitprakarn συνεργάστηκε με την Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης και την Τουριστική Αστυνομία σε μια άσκηση δημοσίων σχέσεων στην οδό Yaowarat.

«Είμαι εδώ για να διαβεβαιώσω τους ξένους τουρίστες ότι η Ταϊλάνδη είναι ασφαλής», είπε. «Το θέμα αντιμετωπίζεται από την κυβέρνηση».

Οι φωτογραφίες έδειχναν τον Pipat να συνομιλεί χαρούμενος με ξένους τουρίστες που απολαμβάνουν τη φασαρία της Chinatown.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/