Η αστυνομία της Πατάγια αυξάνει τα μέτρα ασφαλείας μετά τις βομβιστικές επιθέσεις στην Μπανγκόκ, κηρύσσει την Πατάγια ασφαλή για τους τουρίστες και τους κατοίκους

Η αστυνομία της Πατάγια ανακοινώνει αυξημένα μέτρα ασφαλείας μετά τις βόμβες στην Μπανγκόκ Πατάγια -

Η αστυνομία της Πατάγια επιβεβαίωσε ότι η Πατάγια είναι ασφαλής αφού αύξησε τις μετρήσεις ασφαλείας μετά τις βόμβες στην Μπανγκόκ χθες, Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019. Χθες το βράδυ η αστυνομία της Πατάγια έστησε σημεία ελέγχου στον δρόμο Sukhumvit στη Νότια Πατάγια.

Έλεγξαν κάθε όχημα που διέρχεται από σημεία ελέγχου. Ο Αντισυνταγματάρχης Saranphong Maithongkunthorn της αστυνομίας της πόλης Pattaya λέει: «Μετά τις βόμβες στην Μπανγκόκ, θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι οι άνθρωποι και οι τουρίστες στην Πατάγια είναι ασφαλείς».

«Δεν βρήκαμε ύποπτα αντικείμενα ή άτομα στην περιοχή. Αν κάποιος δει κάτι ύποπτο, καλέστε την αστυνομία».

Η αστυνομία φρόντιζε επίσης ότι οι οδηγοί δεν ήταν μεθυσμένοι και είχαν την κατάλληλη άδεια και ταυτότητα για να οδηγήσουν. Η αστυνομία δήλωσε στο The Pattaya News ότι τα τυχαία σημεία ελέγχου και οι τυχαίες στάσεις ύποπτων ατόμων θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/