Η κόκκινη σημαία υψώνεται στο Μπαλί Χάι, η τροπική καταιγίδα Wipha συνεχίζει να φέρνει ισχυρούς ανέμους και βροχές τις επόμενες ημέρες

Bali Hai Pier-

Κόκκινες σημαίες ανέβηκαν στην προβλήτα Μπαλί Χάι σήμερα το πρωί για να προειδοποιήσουν τα σκάφη σχετικά με την τελευταία ανακοίνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας της Ταϊλάνδης (TMD) για προειδοποιήσεις καιρού που εκδόθηκε σήμερα το πρωί.

Η ανακοίνωση ανέφερε ότι η τροπική καταιγίδα «WIPHA» ενδέχεται να προκαλέσει άφθονες βροχοπτώσεις με μεμονωμένες έντονες έως πολύ έντονες βροχοπτώσεις στη χώρα. Τα ισχυρά κύματα στη Θάλασσα Ανταμάν έχουν ύψος έως 2-4 μέτρα και στον άνω κόλπο περίπου 2 μέτρα ύψος καθώς και περιοχές με καταιγίδες ύψους άνω των 4 μέτρων. Όλα τα πλοία πρέπει να προχωρήσουν με προσοχή.

Τα μικρά σκάφη θα πρέπει να παραμείνουν στην ξηρά μέχρι τις 6 Αυγούστου.

Εν τω μεταξύ, στην προβλήτα Bali Hai σήμερα το πρωί, μια κόκκινη σημαία ανέβηκε στο μισό του στύλου. Αυτό σημαίνει ότι τα μικρά σκάφη δεν επιτρέπεται να βγαίνουν από την προβλήτα. Τα μεγαλύτερα σκάφη θα πρέπει να προχωρήσουν με προσοχή.

Οι κάτοικοι της περιοχής Πατάγια ενημερώνονται ότι οι ισχυροί άνεμοι και οι τακτικές βροχοπτώσεις ενδέχεται να συνεχιστούν το Σαββατοκύριακο.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/