Οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε σε σύγκρουση με λεωφορείο στο Chonburi

Chonburi - Ένας οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε στο πόδι μετά από σύγκρουση με λεωφορείο στο Don Hua Lor σήμερα το πρωί. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα στις 7:30 π.μ. στη διασταύρωση Don Hua Lor, στην περιοχή Mueang Chonburi.

Έφτασαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι ένας άνδρας με μηχανάκι έπεσε μπροστά από λεωφορείο. Το πόδι του οδηγού της μηχανής ήταν κολλημένο και δεν μπορούσε να κινηθεί. Οι διασώστες τον βοήθησαν πριν μεταφερθεί στο τοπικό νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να διαπιστωθεί η υπαιτιότητα του δυστυχήματος καθώς ήταν περιορισμένοι μάρτυρες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Dragon Rescue Chonburi 7207

ΠΗΓΉΔράκος Διάσωσης
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/