Άνδρας υπάλληλος καταστήματος μασάζ βρέθηκε νεκρός σε διαμέρισμα στην Πατάγια

Πατάγια-

Η αστυνομία της πόλης Pattaya ειδοποιήθηκε για ένα περιστατικό στις 3 μ.μ. σήμερα το απόγευμα, 2 Αυγούστου 2019, σε διαμέρισμα στο Soi Setthi στην οδό Prathamnak στην Pattaya. Οι κάτοικοι της περιοχής παραπονέθηκαν για μια άσχημη μυρωδιά που προερχόταν από ένα διαμέρισμα και καταπλακώνει τους γύρω κατοίκους.

Αστυνομία και άτομα έκτακτης ανάγκης έφτασαν σε ένα διαμέρισμα το οποίο ήταν κλειδωμένο από μέσα. Μια άσχημη μυρωδιά έβγαινε από το δωμάτιο. Η αστυνομία έσπασε την πόρτα για να βρει ένα ανδρικό πτώμα το οποίο αργότερα αναγνωρίστηκε ως 35χρονος υπήκοος Ταϊλάνδης κ. Anoma Bandit.

Η αστυνομία πίστευε ότι ο κ. Άνωμα πέθανε τουλάχιστον επτά ημέρες πριν βρεθεί το σώμα του. Το δωμάτιο ήταν αποδιοργανωμένο και προσωπικά αντικείμενα ήταν σκορπισμένα σε όλο το διαμέρισμα. Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος είπε στην αστυνομία ότι ο κ. Άνωμα έμενε μόνος στο διαμέρισμα για περισσότερα από δύο χρόνια και δεν είχε δημιουργήσει ποτέ κανένα πρόβλημα.

Ένας φίλος του κ. Ανώμα είπε στους αστυνομικούς ότι εργαζόταν σε κατάστημα μασάζ. Ο φίλος είπε στο The Pattaya News ότι ο κ. Anoma έχει σοβαρές αλλεργίες και είχε προβλήματα υγείας που σχετίζονται με αυτές τις αλλεργίες στο παρελθόν. Ωστόσο, τα αίτια του θανάτου εξακολουθούν να ταυτοποιούνται καθώς η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/