Πέντε ξένοι τουρίστες τραυματίστηκαν όταν γερανοφόρο φορτηγό συγκρούστηκε με μίνι βαν στο Τσονμπούρι

Σρι Ράτσα- Πέντε ξένοι τουρίστες τραυματίστηκαν μετά από σύγκρουση γερανοφόρου φορτηγού με μίνι βαν χθες, 1 Αυγούστου 2019. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για ένα ατύχημα κοντά σε μια διασταύρωση στο Nongkham.

Έφτασαν στο σημείο για να βρουν ένα κατεστραμμένο μίνι βαν στο δρόμο και σε κοντινή απόσταση βρήκαν ένα γερανό φορτηγό. Πέντε αλλοδαποί τουρίστες στο μίνι βαν τραυματίστηκαν ελαφρά έως μέτρια. Μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο. Μάρτυρες λένε ότι το γερανοφόρο φορτηγό έστριβε αριστερά από έναν παράδρομο στον κεντρικό δρόμο όταν συγκρούστηκε με το μίνι βαν.

Η αστυνομία διερευνά περαιτέρω τα αίτια του ατυχήματος και συνεντεύξεις από τους δύο εμπλεκόμενους οδηγούς.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Peao Yeng Tai Sri Racha Rescue (Bypass 3)

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/