Ο υπουργός Οικονομικών λέει στον κόσμο και στους επενδυτές να μην πανικοβάλλονται για τους βομβαρδισμούς, οι αρχές μπορούν να χειριστούν την κατάσταση

Ο υπουργός Οικονομικών Uttama Savanayana το απόγευμα της Παρασκευής (2 Αυγούστου) ζήτησε από τον κόσμο να μην πανικοβληθεί μετά από μια σειρά μικρών εκρήξεων στην Μπανγκόκ.

Παρά την πτώση του δείκτη SET, ο Uttama είπε ότι πιστεύει ότι οι βομβαρδισμοί δεν θα επηρεάσουν πολύ την εμπιστοσύνη των επενδυτών, καθώς οι αρχές θα είναι σε θέση να ελέγξουν την κατάσταση.

Πρόσθεσε ότι το υπουργείο θα ξεκινήσει σύντομα μέτρα τόνωσης για το δεύτερο εξάμηνο για να φροντίσει τον αγροτικό τομέα και να ανταποκριθεί στην ασταθή παγκόσμια οικονομία.

Η κυβέρνηση θα πρέπει επίσης να αναζητήσει νέες πηγές εσόδων, δεδομένης της πρόσφατης προσαρμογής του δημοσιονομικού ελλείμματος σε 469 δισ. Bt από τα προηγούμενα 450 δισ. Bt.

 

Από τις 13:36 μ.μ., ο δείκτης SET είχε υποχωρήσει 1.23 τοις εκατό στις 1,678.78 μονάδες.

Εγγραφή
ΠΗΓΉΈθνος, Thaivisa
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/