Επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν, συμπεριλαμβανομένου του οδηγού, όταν σεντάν έπεσε σε πολυσύχναστη απογευματινή αγορά στο Chonburi

Chonburi – Πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ένα σεντάν έπεσε σε μια πολυσύχναστη απογευματινή αγορά στην περιοχή Panthong χθες, 30 Ιουλίου 2019, γύρω στις 7:00 μ.μ.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο σημείο για να διαπιστώσουν ότι ένα κατεστραμμένο σεντάν είχε προσκρούσει σε πολλούς πάγκους τροφίμων και πωλητές. Πολλοί τραυματισμένοι πωλητές και αγοραστές βρίσκονταν στο έδαφος τραυματισμένοι. Ο 46χρονος Rachan Panwongsa, ο οδηγός σεντάν που είχε επίσης τραυματιστεί σοβαρά, βρέθηκε μέσα στο όχημα.

Συνολικά έξι άτομα στην αγορά τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο για να περιθάλψουν τα τραύματά τους. Κανένας από τους τραυματισμούς δεν ήταν απειλητικός για τη ζωή.

Η αστυνομία του Panthong συνεχίζει την έρευνά της καθώς η ακριβής αιτία πίσω από τη συντριβή του Rachan στην αγορά δεν ήταν ξεκάθαρη και υπήρχαν διαφορετικές αναφορές αυτόπτων μαρτύρων για το τι ακριβώς είχε συμβεί. Η αστυνομία σχεδιάζει να πάρει συνέντευξη από τον Rachan αφού αναρρώσει από τους τραυματισμούς στο νοσοκομείο.

Φωτογραφίες: Dragon Rescue

ΠΗΓΉΔράκος Διάσωσης
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/