Η φυλακή Pattaya που εργάζεται για την επίλυση του ζητήματος των λυμάτων, παρουσιάζει το νέο σύστημα επεξεργασίας νερού

Nongplalai -

Η φυλακή της Πατάγια έσπευσε να λύσει τα συνεχιζόμενα προβλήματα των λυμάτων που ρέουν στους δημόσιους δρόμους και στην περιοχή κοντά στη φυλακή.

Οι κάτοικοι της περιοχής Nongplalai ζήτησαν βοήθεια από τους αξιωματούχους της πόλης για τα λύματα τα τελευταία έξι χρόνια, ωστόσο, μόλις πρόσφατα μαζί με την προσοχή των τοπικών ειδησεογραφικών μέσων, συμπεριλαμβανομένου του The Pattaya News, ελήφθησαν μέτρα.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.
https://thepattayanews.com/2019/07/29/foul-wastewater-stinks-up-nongplalai-area-local-residents-plead-for-help-with-city-officials/?fbclid=IwAR3WN7GZ5FcnzqLlzwPmgISxhaln607seP7y9N0F4AoGqWgtzBzm_leWTHY

Ο διοικητής της φυλακής της Pattaya Wachirawit Wachiraluephan είπε στον Τύπο σήμερα κατά τη διάρκεια μιας περιήγησης στις εγκαταστάσεις αποχέτευσης: «Έχουμε πολλούς κρατούμενους, περισσότερους από ό,τι μπορεί να αντέξει το σύστημα επεξεργασίας λυμάτων μας αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, πρόσφατα επενδύσαμε σε ένα νέο σύστημα θεραπείας που μόλις κυκλοφόρησε.


«Συνεχίσαμε να εργαζόμαστε για μια λύση σε αυτό το πρόβλημα αφού ο δήμος μας ενημέρωσε για τα θέματα».

«Πιστεύεται ότι τους επόμενους δύο μήνες το νέο σύστημα επεξεργασίας νερού θα λειτουργήσει άψογα. Τα λύματα δεν θα υπερχειλίσουν στους δημόσιους δρόμους και την περιοχή.»

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/