Ο ιδιοκτήτης ενός μπαρ μπύρας στο Λάος επιβίωσε αφού ήπιε χλωρίνη σε απόπειρα αυτοκτονίας στην Πατάγια

Πατάγια-

Ένας άνδρας από το Λάος επέζησε αφού ήπιε χλωρίνη προσπαθώντας να αυτοκτονήσει σε συγκυριαρχία στην Πατάγια.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για ένα περιστατικό στις 10 χθες το βράδυ, 30 Ιουλίου 2019. Έφτασαν στο σημείο μέσα στην κρεβατοκάμαρα για να βρουν έναν 30χρονο Λάος Εθνικό στο πάτωμα, σοβαρά τραυματισμένο.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Banglamung και είναι σε σταθερή κατάσταση.

Ο γείτονάς του είπε στο The Pattaya News ότι ο άνδρας είναι ιδιοκτήτης τοπικού μπαρ μπύρας που μένει μόνος στο δωμάτιο. Ο γείτονας είπε στο The Pattaya News ότι φέρεται ότι ο άνδρας προσπάθησε να αυτοκτονήσει πολλές άλλες φορές και απέτυχε.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/