Κινέζος τουρίστας τραυματίστηκε μετά από ατύχημα σε ταχύπλοο στην Πατάγια

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Έλεγχος θαλάσσιας ασφάλειας Pattaya City

Πατάγια -

Ένας Κινέζος τουρίστας τραυματίστηκε όταν έπεσε πάνω σε ταχύπλοο ενώ ταξίδευε μεταξύ νησιών στον κόλπο Πατάγια. Οι αξιωματικοί του σταθμού Marine Safety Control Pattaya στην προβλήτα Bali Hai Pier ειδοποιήθηκαν από χειριστή ταχύπλοου μέσω ασυρμάτου ότι ένας τουρίστας σε ταχύπλοο είχε τραυματιστεί σοβαρά στις 10 π.μ. σήμερα το πρωί, 31 Ιουλίου 2019.

Άτομα έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο σκάφος που είχε φτάσει στην προβλήτα για να εντοπίσουν έναν 55χρονο Κινέζο τουρίστα να πονάει σοβαρά και να τραυματίζεται. Είχε σπάσει σοβαρά το πόδι του κατά τη διάρκεια μιας πτώσης.

Στο σημείο του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο. Ο καπετάνιος του ταχύπλοου είπε στο Marine Saftey Control ότι ο Κινέζος τουρίστας περπατούσε γύρω από το σκάφος ενώ ταξίδευαν με μεγάλη ταχύτητα στον κόλπο Pattaya.

Ο καπετάνιος είπε ότι προειδοποίησε τον άνδρα να καθίσει πολλές φορές αλλά ο τουρίστας αγνόησε τον ίδιο και τις προειδοποιήσεις του. Μετά από πολλαπλές προειδοποιήσεις, ο άνδρας συνέχιζε να περπατά όταν έπεσε και έσπασε το πόδι του.

Οι αξιωματούχοι του Ελέγχου Θαλάσσιας Ασφάλειας συνεχίζουν την έρευνα.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΈλεγχος θαλάσσιας ασφάλειας Pattaya City
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/