Καναδός συνελήφθη μετά από απερίσκεπτη οδήγηση τζετ σκι στην Πατάγια, ενοχλώντας τουρίστες και διέφυγε από τη σύλληψη

Καναδός συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση τζετ-σκι στην Πατάγια ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: saitotakci

Πατάγια – Ένας Καναδός συνελήφθη σήμερα το πρωί, 31 Ιουλίου 2019, αφού οδήγησε επικίνδυνα ένα τζετ σκι κοντά στην προβλήτα Μπαλί Χάι. Οι αξιωματικοί της Πατάγια κυνήγησαν σήμερα το πρωί τον Καναδό που οδηγούσε απερίσκεπτα ένα τζετ σκι κοντά στην προβλήτα και ο οποίος προσπάθησε να τους διαφύγει.

Σύμφωνα με αξιωματούχους, ο άνδρας, ο οποίος δεν κατονομάστηκε από την αστυνομία, οδηγούσε το τζετ σκι γύρω από την προβλήτα, την παραλία Na Jomtien και το Koh Lan με μεγάλη ταχύτητα. Προκαλούσε δημόσια αναστάτωση σε άλλους σύμφωνα με αξιωματικούς, κάνοντας ζουμάρισμα γύρω από άλλα σκάφη και φέρι μποτ αλόγιστα. Τρόμαξαν και οι τουρίστες που ήταν κοντά.

Σύμφωνα με τους χειριστές ταχύπλοων, προσπάθησε επίσης να ανέβει σε ταχύπλοα από το τζετ σκι του και παρενοχλούσε αυτούς και τουρίστες.

Οι αρχές είπαν ότι ο άνδρας οδήγησε το τζετ σκι του απευθείας κάτω από την προβλήτα Μπαλί Χάι και γύρω και κάτω από τα φέρι που είχαν σταματήσει στην προβλήτα. Οι αστυνομικοί προειδοποίησαν τον Καναδό και προσπάθησαν να τον σταματήσουν αλλά αυτός διέφυγε πεζός. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον πιάσουν μετά από παρατεταμένη καταδίωξη. Συνελήφθη για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Ο άνδρας εθεάθη να χαμογελά και να γελάει για την κατάσταση ενώ καθόταν με χειροπέδες και δεν απαντούσε σε καμία ερώτηση σχετικά με τις ακανόνιστες και επικίνδυνες ενέργειές του.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/