Γυναίκα από την Ταϊλάνδη τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πολλαπλό ατύχημα αργά το βράδυ στη Naklua

Πατάγια – Μια γυναίκα από την Ταϊλάνδη τραυματίστηκε σοβαρά όταν ένα σεντάν χτύπησε σε ένα φορτηγό και σκούπισε πολλές σταθμευμένες μοτοσυκλέτες στη Naklua.

Η ομάδα διάσωσης Sawang Boriboon ειδοποιήθηκε για ένα ατύχημα στη Naklua νωρίς σήμερα το πρωί, 29 Ιουλίου 2019, γύρω στις 2:30 π.μ.

Στο σημείο έφτασαν μέλη της υπηρεσίας έκτακτης ανάγκης για να εντοπίσουν ένα κατεστραμμένο σεντάν, ένα φορτηγό και πολλά κατεστραμμένα μηχανάκια.

Στο σημείο βρέθηκε μια βαριά τραυματισμένη γυναίκα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Banglamung. Στον Τύπο δεν δόθηκαν τα στοιχεία της τη στιγμή του ατυχήματος.

Μάρτυρες είπαν στους διασώστες ότι το σεντάν χτύπησε στο φορτηγό με μεγάλη ταχύτητα. Στο σημείο αυτό η νταλίκα έπεσε πάνω στα σταθμευμένα μηχανάκια στην άκρη του δρόμου.

Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνά της και θα ελέγξει το CCTV στην περιοχή για να διαπιστωθεί η συγκεκριμένη βλάβη του ατυχήματος.

Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/