Ταϊλανδός τραυματίστηκε στο κεφάλι σε σύγκρουση με οδηγό pickup στο Chon Buri

Τσονμπούρι-

Ένας οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε σοβαρά μετά από σύγκρουση με φορτηγό στο Chonburi τις πρώτες πρωινές ώρες της 29ης Ιουλίου 2019.

Το Dragon Rescue Workers ειδοποιήθηκε για ένα σοβαρό ατύχημα στην περιοχή Mueang Chonburi γύρω στις 12:30 π.μ. Έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν δύο οχήματα, ένα μηχανάκι και ένα νταλίκα, και τα δύο κατεστραμμένα.

Κοντά, οι διασώστες βρήκαν έναν Ταϊλανδό οδηγό μοτοσικλέτας που είχε τραυματιστεί σοβαρά. Δεν αναγνωρίστηκε αμέσως, αλλά φαινόταν να είναι γύρω στα είκοσι. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Ο οδηγός του φορτηγού είπε στον Τύπο ότι το μηχανάκι συγκρούστηκε μετωπικά με το νταλίκα.

Ωστόσο, η αστυνομία συνεχίζει την έρευνά της και ελέγχει πλάνα από κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης σε κοντινή απόσταση για να εξακριβωθεί σωστά η υπαιτιότητα του ατυχήματος.

Photo Credit: Dragon Rescue Team

ΠΗΓΉΔράκος Διάσωσης
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης των μέσων ενημέρωσης TPN από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον DC της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email στο Pattayanewseditor@gmail.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/