LINE για να φέρει τις ηλεκτρονικές αγορές παντοπωλείου στην Ταϊλάνδη μέχρι το τέλος αυτού του οικονομικού έτους

Η υπηρεσία - Line Man Grocery - θα επιτρέψει στους πελάτες να παραδίδουν τρόφιμα και άλλα είδη, δήλωσε ο Phichet Rerkpreecha, Διευθύνων Σύμβουλος της Line Thailand. Επιπλέον, η εταιρεία εγκαινιάζει το Line Shopping, μια πλατφόρμα που συνδέει αγοραστές και πωλητές μέσω συνομιλίας.

Η κίνηση έρχεται καθώς η εταιρεία στοχεύει να επεκτείνει τις κατ' απαίτηση υπηρεσίες της στη χώρα, αναλαμβάνοντας τους ηγέτες Grab και Go-Jek. Η LINE διαθέτει ήδη μια εφαρμογή που παραδίδει προϊόντα από ψιλικατζίδικα και άλλους προμηθευτές και αυτή η νεότερη προσφορά θα της επιτρέψει να ανταγωνιστεί τα σούπερ μάρκετ και άλλους λιανοπωλητές.

Η LINE έχει επί του παρόντος 187 μηνιαίους ενεργούς χρήστες, με 44 εκατομμύρια στην Ταϊλάνδη, που είναι περίπου το 60 τοις εκατό του πληθυσμού, σύμφωνα με την Nikkei Asian Review. Η εταιρεία έχει επίσης εισαγάγει μια υπηρεσία μεταφοράς ταξί και παράδοσης γευμάτων στην Μπανγκόκ και τρεις γύρω επαρχίες, με σχέδια να επεκταθεί σε άλλες μεγάλες πόλεις όπως η Πατάγια, το Πουκέτ και το Τσιάνγκ Μάι μέχρι το επόμενο έτος.

Πηγή: https://www.pymnts.com/news/retail/2019/japan-line-online-grocery-thailand/

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉπύμυντες
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/