Τα βρωμερά λύματα στην περιοχή Nongplalai, οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν βοήθεια από τους αξιωματούχους της πόλης

Nongplalai-

Οι ντόπιοι στην περιοχή Nongplalai έχουν ζητήσει βοήθεια από τους αξιωματούχους της πόλης για τα βρώμικα λύματα τα τελευταία έξι χρόνια. Δήλωσαν στα ΜΜΕ σήμερα, 29 Ιουλίου 2019, ότι το δύσοσμο νερό συνεχίζει να πλημμυρίζει πάνω από τους τοπικούς δρόμους και αποτελεί μεγάλη ταλαιπωρία για τους κατοίκους της περιοχής και τους τουρίστες.

Ο δρόμος που λένε ότι είναι το πρωταρχικό πρόβλημα είναι η κύρια διαδρομή προς πολλούς δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς και τη φυλακή Pattaya.

Ο δήμαρχος Nongplalai, Pinyo Homklan, ισχυρίζεται ότι τα λύματα προέρχονται από τη φυλακή της Pattaya.

Δήλωσε στον σχετικό Τύπο ότι αυτή η φυλακή είναι υπερπλήρη με κρατούμενους περισσότερο από όσο μπορεί να αντέξει το σύστημα επεξεργασίας λυμάτων τους. Λέει ότι ο δήμος έχει ενημερώσει τις Φυλακές τα τελευταία έξι χρόνια για την επίλυση αυτού του προβλήματος, ωστόσο δεν υπάρχουν σημάδια προόδου.

Αξιωματούχοι στις φυλακές της Πατάγια απάντησαν στους ισχυρισμούς του δημάρχου ότι μόλις κυκλοφόρησαν ένα νέο σύστημα επεξεργασίας λυμάτων τον περασμένο μήνα. Ισχυρίζονται ότι ελέγχουν προσωπικά ότι το νερό έχει ήδη υποστεί επεξεργασία πριν απελευθερωθεί.

Ωστόσο, αξιωματούχοι του δήμου λένε ότι θα ακολουθήσουν οι Φυλακές και θα ελέγξουν οι ίδιοι την ποιότητα και τη διαδικασία του νερού για διάθεση.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/