Ο κόκκινος ουρανός αποκαλυπτικού στυλ και ο φλεγόμενος σωλήνας πανικοβάλλει τα social media στο Laem Chabang νωρίς σήμερα το πρωί στην εταιρεία Thai Oil

Laem Chabang-

The Thai Public Oil Company, LTD. στο Laem Chabang σήμερα εξέδωσε μια ανακοίνωση για να διευκρινίσει μετά από έναν πανικό της Ταϊλάνδης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά τον οποίο ο ουρανός έγινε κόκκινος πάνω από το εργοστάσιο χθες το βράδυ.

Εικόνες από φλόγες πάνω από έναν φλεγόμενο σωλήνα πάνω από την οροφή του εργοστασίου Thai Oil είχαν γίνει viral χθες το βράδυ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κοινοποιήθηκαν με μανία από τους κατοίκους της περιοχής που φοβούνταν για ένα πιθανό μεγάλο ατύχημα στην Oil Company.

Ο ουρανός αργότερα έγινε κόκκινος, γεγονός που προκάλεσε περαιτέρω πανικό στους ανθρώπους και έφερε μαζικά τηλεφωνήματα στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Η Thai Oil Public Company Limited δήλωσε στον Τύπο και τα ΜΜΕ σήμερα ότι υπήρξε μια μικρή ηλεκτρική δυσλειτουργία μέσα στο εργοστάσιο χθες το βράδυ. Ένα αυτόματο σύστημα ασφαλείας είχε αρχίσει να σταματά όλα τα μηχανήματα που στη συνέχεια προκάλεσαν την απελευθέρωση κάποιου αερίου από το σύστημα στον ουρανό. Το εργοστάσιο έχει επιστρέψει πλήρως στην κανονική λειτουργία. Η εταιρεία δήλωσε ότι δεν υπήρξε καμία απειλή για την ασφάλεια του κοινού ανά πάσα στιγμή.

 

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉThai Public Oil Company Limited
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/