Η αστυνομία της Πατάγια διερευνά ισχυρισμούς για ψεύτικη αστυνομία που εκβίαζε χρήματα για ηλεκτρονικά τσιγάρα

Πατάγια -

Η αστυνομία της Πατάγια ερευνά αφού ένας Ταϊλανδός ανέφερε ότι άνδρες που ισχυρίστηκαν ότι ήταν αστυνομικοί του απέσπασαν χρήματα επειδή είχε ηλεκτρονικά τσιγάρα.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα, 26 Ιουλίου 2019, ο κ. Panuwat Subun, 24 ετών από την Ayutthaya ήρθε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης Pattaya όπου ανέφερε ότι τέσσερις άνδρες που ισχυρίστηκαν ότι ήταν από το τμήμα έρευνας της αστυνομίας της Περιφέρειας 2 τον εκβίασαν για χρήματα .

https://www.youtube.com/watch?v=iEX2bGJKtN8

Ο κ. Panuwat είπε στην αστυνομία ότι αυτοί οι άνδρες τον έπιασαν με δύο σετ ηλεκτρονικών τσιγάρων που κόστιζαν αρχικά 1,250 μπατ για κάθε σετ σε ένα βενζινάδικο στη Νότια Πατάγια.

Του είχαν ζητήσει 30,000 μπατ επειδή δεν τον έστειλαν στο αστυνομικό τμήμα, ισχυρίστηκε. Είπε ότι δεν είχε αρκετά μετρητά και έτσι τους έδωσε ένα χρυσό βραχιόλι αξίας περίπου 20,000 μπατ με μετρητά 5,000 μπατ.

Μετά από αυτό, τον πήραν σε ένα φορτηγό και τον έριξαν στην Pattaya Beach Road κοντά στο Soi 13/2.

Ο Αντισυνταγματάρχης Kamon Appakarat, Αναπληρωτής Αστυνομίας Έρευνας της Αστυνομίας της Πόλης της Πατάγια λέει ότι ερευνούν το περιστατικό.

Το άτμισμα στην Ταϊλάνδη παραμένει αυστηρά ενάντια στο νόμο και η Ταϊλάνδη έχει μερικές από τις σκληρότερες ποινές στον κόσμο για το άτμισμα.

Πολλαπλές ιστορίες κυρίως τουριστών που ισχυρίζονται ότι τους έχουν εκβιάσει για έως και 50,000 μπατ έχουν χτυπήσει τακτικά τον κύκλο των ειδήσεων μετά τη βαριά καταστολή του ατμίσματος πριν από περίπου δύο χρόνια. Εν τω μεταξύ, ο Ταϊλανδός επικεφαλής της Phillip Morris στην Ταϊλάνδη προωθεί μια εκστρατεία για ένα μέλλον χωρίς καπνό και ελπίζει να μπορέσει να αλλάξει τους αυστηρούς νόμους της Ταϊλάνδης για το άτμισμα.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/