Ο κορυφαίος ξενοδόχος στην Πατάγια λέει ότι ο τουρισμός πολυτελείας αυξάνεται στην πόλη καθώς μειώνεται ο τακτικός τουρισμός

Ένας κορυφαίος ξενοδόχος από την Πατάγια δήλωσε σήμερα στο Siam Rath news ότι παρά τον όλεθρο και τη δυστυχία πολλών στην πόλη σχετικά με τον τουρισμό και πολλές επιχειρήσεις που κάνουν αγώνα δρόμου προς τα κάτω όσον αφορά το να έχουν τις φθηνότερες τιμές από τις επιχειρήσεις, τα θέρετρα, τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια, τα μπαρ , και τα κλαμπ που επικεντρώνονται σε πελάτες πολυτελείας και premium βλέπουν αυξημένα αποτελέσματα από έτος σε έτος παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες για τους τουρίστες της μεσαίας και οικονομικής κατηγορίας.

Με τον αριθμό των εκατομμυριούχων στον κόσμο να αυξάνεται καθημερινά, θα συρρέουν στην Πατάγια τα επόμενα χρόνια, δήλωσε ο Pornphan Rattanaphitaksakun, διευθυντής στο Mason Resort.

Οι βίλες εκεί έχουν έκπτωση σε «μόνο» 9,600 μπατ μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Ο Pornphan είπε στον Siam Rath ότι την περίοδο 2016-2022 εκτιμάται ότι θα σημειωθεί αύξηση 8.1% στους εκατομμυριούχους σε όλο τον κόσμο.

Η τελική αγορά πολυτελείας για πλούσιους τουρίστες χωρίζεται σε διάφορα τμήματα – η Pornphan είπε ότι το 20% ήταν το τμήμα της «ειδικής περίστασης» στο οποίο επικεντρωνόταν.

Ο ιστότοπος Mason διαθέτει επίσης ένα πακέτο πριν από το γάμο που περιλαμβάνει μια φωτογράφηση για 28,000 μπατ τη βραδιά. Αυτό περιλαμβάνει ένα μπουκάλι αφρώδους οίνου και ένα ανανεωμένο μίνι μπαρ. Περιλαμβάνει ακόμη και ένα ρομαντικό δείπνο για δύο.

Ένα πακέτο απόδρασης για ζευγάρια για τρεις ημέρες και δύο νύχτες κοστίζει 41,999 μπατ ++.

Ο Pornphan είπε ότι η «Έρευνα Αγοράς Διαφάνειας» έδειξε συνεχή ανάπτυξη στην τελική αγορά πολυτελών προϊόντων τα επόμενα χρόνια.

Δήλωσε ότι οι επιχειρήσεις που επικεντρώνονται στην παροχή μιας premium εμπειρίας σε πελάτες με υψηλό διαθέσιμο εισόδημα θα αποκομίσουν θετικά οφέλη ακόμη και σε μια δύσκολη οικονομία.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΣιάμ Ρατ
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/