Το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας της Ταϊλάνδης προειδοποιεί τους άνδρες για τους κινδύνους παράνομης μεγέθυνσης του πέους

 

Μπανγκόκ-

Οι άνδρες της Ταϊλάνδης που ανησυχούν για τον ανδρισμό τους έχουν προειδοποιηθεί να μην κάνουν ένεση στον εαυτό τους για να αυξήσουν το μέγεθός τους.

Ο Δρ Akhom Praditsuwan από το τμήμα δημόσιας υγείας της Ταϊλάνδης είπε σήμερα, 25 Ιουλίου 2019, ότι παρά τις αμέτρητες προειδοποιήσεις οι άνδρες της Ταϊλάνδης εξακολουθούσαν να προσπαθούν να μεγαλώσουν για να εντυπωσιάσουν το αντίθετο φύλο.

Οι κίνδυνοι για να το κάνετε αυτό ήταν η πιθανότητα να κολλήσετε ιούς από μολυσμένες βελόνες και ακόμη και να αναπτύξετε καρκίνο λόγω επιπλοκών, σύμφωνα με τον Δρ Akhom.

Δήλωσε ότι πολλοί άνδρες ήταν τόσο απελπισμένοι να αυξήσουν το μέγεθός τους που χρησιμοποιούσαν λαϊκές θεραπείες και έκαναν ενέσεις σχεδόν οτιδήποτε στο πέος τους σε μια προσπάθεια να αυξήσουν το μέγεθος.

Ο Δρ. Akhom είπε ότι οι ουσίες που το Υπουργείο Υγείας έχει δει να εγχύεται περιλαμβάνουν φυτικό λάδι, ελαιόλαδο – ακόμη και χοιρινό λίπος.

Κανένα από αυτά δεν θα αύξανε το μέγεθος ή την αποτελεσματικότητα, είπε.

Σκληρές ποινές περιμένουν όσους δηλώνουν γιατροί και κάνουν ενέσεις στο πέος.

Οι ποινές κυμαίνονται από 3 χρόνια φυλάκιση και πρόστιμο 30,000 μπατ για τη διενέργεια τέτοιων επεμβάσεων έως 5 χρόνια και 100,000 μπατ για τη λειτουργία μιας κλινικής για να το πράξουν.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΤαϊλανδική Visa/TNA
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/