Ο Υποτιθέμενος Κλέφτης δίδαξε ένα σημαντικό μάθημα από γνωστό ντόπιο ιδιοκτήτη σάουνας (βίντεο)

Jomtien-

Το απόγευμα της Τετάρτης, 24 Ιουλίου 2019, ένας φερόμενος κλέφτης που κατηγορήθηκε ότι έσπασε πολλά ντουλάπια σε διάστημα δύο μηνών και έκλεψε μετρητά από πελάτες στη σάουνα Jomtien, συνελήφθη από τον ιδιοκτήτη της σάουνας, κ. Andrea Sinyorini.

Ο κ. Sinyorini, ο οποίος είναι ένας πολύ γνωστός ιδιοκτήτης τοπικής επιχείρησης και επίσης πολύ γνωστός για τη γνώση του βραζιλιάνικου jujitsu και που προπονείται καθημερινά, μίλησε απευθείας στο The Pattaya News σήμερα το απόγευμα, 25 Ιουλίου 2019, για το περιστατικό.

Το περιστατικό έγινε viral στην προσωπική σελίδα του κ. Sinyorini στο facebook καθώς απαθανάτισε τη στιγμή, την οποία μπορείτε να βρείτε παρακάτω όταν κατέβασε τον φερόμενο ως κλέφτη μέχρι να φτάσει η αστυνομία για να τον συλλάβει.

https://web.facebook.com/andrea.jomtiensauna/videos/2596628300573647/?t=0

Ιδού, από τη συνέντευξη του κ. Σινυορίνη μαζί μας, τι έγινε. Αυτά είναι τα δικά του λόγια:

Αυτό το άτομο, το οποίο δεν κατονομάζεται κατά τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα, έκλεβε από πελάτες της σάουνας μου για περίπου δύο μήνες. Είναι υπήκοος Ταϊλάνδης και κάτοικος της περιοχής.

Αρχισα να λαμβάνω παράπονα από πελάτες ότι πίστευαν ότι λείπουν χρήματα από τα πορτοφόλια τους. Ήταν πάντα περίπου το ένα τρίτο αυτού που υπήρχε στο πορτοφόλι, ποτέ ολόκληρο το ποσό, πιθανώς σε μια προσπάθεια να μην γίνει αντιληπτός. Ωστόσο, κάποιοι από τους πελάτες μου το παρατήρησαν και άρχισαν να έρχονται σε μένα.

Στην αρχή, κάποιοι από τους πελάτες μας κατηγόρησαν το προσωπικό μας και επειδή δεν ήξερα τι συνέβαινε σε εκείνο το σημείο, άρχισα να ερευνώ περαιτέρω.

Αναγνώρισα τα μοτίβα και το γεγονός ότι οι κλοπές γίνονταν κάθε μέρα από τις 3 το απόγευμα έως τις 5 το απόγευμα. Ήταν πάντα μόνο το ένα τρίτο των χρημάτων στα πορτοφόλια των πελατών. Οι κλειδαριές άνοιγαν με ένα ραβδί, που είναι κάποιο είδος κλειδαριάς. Ο κλέφτης ήταν επαγγελματίας και κατάφερε να ανοίξει τα ντουλάπια και να πάρει γρήγορα τα μετρητά, στη συνέχεια επέστρεψε το πορτοφόλι και το ντουλάπι στην αρχική τους κατάσταση, ώστε να μην φαίνονται ενοχλημένα.

Άρχισα να χάνω τον ύπνο μου το βράδυ για αυτό. Όποιος με γνωρίζει ξέρει ότι η επιχείρησή μου είναι πολύ σημαντική για μένα και είμαι εκεί κάθε μέρα για όλη την ημέρα, εκτός από τις περιπτώσεις που προπονούμαι.

Άρχισα να παρακολουθώ τα μοτίβα και τις συμπεριφορές των πελατών, μαζί με τη γλώσσα του σώματος, κάθε μέρα από τις 3 μ.μ. έως τις 5 μ.μ., όπου συνέβαιναν πάντα τα εγκλήματα.

Αυτό με οδήγησε στο να αναγνωρίσω αυτό το άτομο που ήταν καθημερινός πελάτης στο σπα αλλά είχε πολύ ύποπτη γλώσσα του σώματος. Μετά από μια συνεχή περίοδο παρατήρησης, ήμασταν 100% σίγουροι ότι αυτό ήταν το άτομο και ότι παρατηρήθηκε να σπάει τα ντουλάπια.

Την ημέρα του βίντεο έσπασε πέντε ντουλάπια και έκλεψε περίπου 15,000 μπατ. Το είδα να συμβαίνει. Κάλεσα την αστυνομία αλλά μου είπαν ότι δεν ήταν έτοιμοι να κάνουν τη σύλληψη και ήθελαν λίγο χρόνο για να ερευνήσουν. Τους είπα ότι αυτό δεν επρόκειτο να συμβεί και θα μπορούσαν να με συλλάβουν για επίθεση, καθώς επρόκειτο να πάρω τον άνδρα και να τους κρατήσω για αστυνομία.

Συνάντησα τον άντρα και μπορούσα να καταλάβω από τη γλώσσα του σώματός του ότι ήξερε ότι τον έπιασαν και ότι είτε επρόκειτο να φύγει είτε επιχειρούσε να κάνει κάτι ανόητο. Έτσι, τον κατέβασα με ένα τρίγωνο σώματος και του έβαλα ένα τσοκ. Δεν τον άφησα να λιποθυμήσει, καθώς ήθελα να νιώσει πώς είναι να κυριαρχείς, ήθελα να νιώσει τον φόβο και τον πόνο που βίωσε τόσους πολλούς από τους πελάτες μου τους τελευταίους μήνες.

Η αστυνομία ανταποκρίθηκε στην κλήση και συνέλαβε τον άνδρα. Όταν του πέρασαν χειροπέδες, του έδωσα λίγο νερό. Δεν κλωτσάω έναν άνθρωπο όταν είναι πεσμένος. Μου ζήτησε συγγνώμη και του είπα ότι αντί να κλέψει, αν χρειάζεται χρήματα ή δουλειά, μπορεί να έρθει σε μένα, να μην είναι εγκληματίας.

Φέρεται ότι είναι έξω (από τη φυλακή) αυτή τη στιγμή μετά το περιστατικό, αλλά είμαι ευχαριστημένος με το πώς πήγε και πιστεύω ότι του δόθηκε ένα πολύτιμο μάθημα».

Τέλος σχολίων.

Ο Andrea ενημέρωσε το The Pattaya News ότι είναι πάντα πρόθυμος να γνωρίσει νέους πελάτες και μπορεί να τον βρει κανείς προσωπικά στη σάουνά του στο Jomtien κάθε μέρα.

 

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/