Άνδρας από την Πατάγια συνελήφθη επειδή φέρεται ότι σκότωσε άλογα και πούλησε το κρέας τους στο Facebook

Πατάγια-

Ένας 33χρονος Ταϊλανδός που ζει έξω από την Πατάγια, ο κ. Nirun Kamlon, συνελήφθη αυτό το Σαββατοκύριακο στο σπίτι του από την αστυνομία και κατηγορήθηκε για δολοφονία αλόγων και πώληση του κρέατος τους μέσω των social media. Συνελήφθη κατόπιν εντολής του κυβερνήτη του Μπανγκλαμούνγκ μετά από πολλές αναρτήσεις που φέρεται να προέρχονται από τον κ. Kamlon έγιναν viral στο Facebook.

Ο κ. Kamlon αντιμετωπίζει σημαντικές κατηγορίες για βασανισμό ζώων. Αξιωματούχοι είπαν στα μέσα ενημέρωσης ότι ο κ. Kamlon φέρεται να το κάνει αυτό εδώ και πολύ καιρό στο Chon Buri.

Ένα κρανίο αλόγου και ξεραμένες κηλίδες αίματος βρέθηκαν στο σπίτι του κ. Kamlon. Στην ιδιοκτησία του βρέθηκε ένα άλογο που φαινόταν να μην είναι καλά στην υγεία του καθώς και άλλα οστά που φαινόταν ότι ανήκουν σε άλογα.

Αξιωματούχοι της περιοχής είπαν στα μέσα ενημέρωσης ότι ο κ. Kamlon φέρεται να ομολόγησε και ισχυρίστηκε ότι είχε διδαχθεί την επιχείρηση από τον παππού του. Ισχυρίστηκε ότι είχε αγοράσει άλογα με αναπηρία από στάβλους στην περιοχή Banglamung και τα σκότωσε για να πουλήσει το κρέας τους.

Παραμένει υπό κράτηση από την αστυνομία.

 

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/